Torsdag 22 mars

Det var ett bra tag sen vi skrev här men arbetet har flutit på och vi jobbar på för fullt. Tre dagar den här veckan har vi tillbringat på White i Malmö men idag är vi tillbaka på Campus i Helsingborg för en dag på hemmaplan.

Vi har ägnat mycket tid åt planlösningen och hur vi kan konstruera den för att nå bästa resultat. En fundering vi fick var om lägenheten med sina 22 kvm var så effektiv som vi ville.... Detta resulterade i att vi drog åt tyglarna lite och minskade måtten från 3,5x6,3 till 3,2x6,0m. Arean gick då från 22,05 kvm till 19,2 kvm - rätt stor skilland! Det som hände med planlösningen var att hallen blev lite trängre, badrummet lite smalare, utrymmet i köket lite smalare och rummet lite tightare än innan. Men ändå bra och funktionellt, enligt oss. Vi misstänker nu att det är dessa mått vår lägenhet kommer få i slutändan, främst för att gå ännu lite längre från BBR och den genomsnittliga arean på de nyproducerade studentlägenheterna som är runt 25 kvm.

Den nya formen på lägenheten har applicerats på tre olika förslag som vi nu jobbar vidare med. Den stora skillanden på dessa förslag är kökets uppbyggnad och matbordets placering. Om ni har tur kanske ni snart kan få se förslagen och kanske ge oss lite feedback?! ;)

Tack för nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0