Tyck till om planlösningarna!

Idag skulle vi behöva er hjälp! Vi har färdigställt tre olika förslag på planlösning och skulle behöva er hjälp att välja mellan dessa. Det som skiljer dem åt i det stora hela är köket, det har varierande form och olika matplatsmöjligheter. Samtliga planlösningar hittar ni i inläggen under detta :)

Vi uppskattar självklart om ni har feedback, andra infallsvinklar och ideér som vi har nytta av. Kommentera inläggen eller maila oss på [email protected] eller [email protected].

Tack för hjälpen kära vänner!

Förklaring till planlösningarna

Hall
Redan i hallen möts man av ett flödande ljusinsläpp från den fönsterklädda väggen. Tre garderober täcker ena väggen i hallen och på andra väggen finns dörren in till badrummet. Takhöjden i hallen är 2200 mm.

Badrum
I det välplanerade, helkaklade badrummet ryms tvättställ med förvaring i både under- och överskåp, duschhörna samt handdukstork. Allmänbelysning i taket samt riktad belysning från spegelskåpet. Takhöjden i badrummet är 2200 mm.

Rum
Lägenhetens rum badar i ljus och rymmer soffa, soffbord och tv eller alternativ möblering. Mellan köksskåpen och ytterväggen finns hyllplan. I nivå med det understa hyllplanet finns fästen för den portabla stegen. Balkongdörren är placerad mot hörnet med hyllplan för att inte störa möbleringen. Takhöjden i rummet är 3800 mm.

Balkong
Lägenhetens privata balkong ligger i bästa sydvästläge.

Trappa
I rummet finns en trappa som leder upp till sovloftet. Trappans näst nedersta steg är djupare än de andra för att kunna fungera som en sittplats. Under trappan ryms 180 cm kyl/frys samt hyllplan för förvaring eller att ställa ICA-kassen på när maten packas in i kylen.

Sovloft
Lägenhetens sovloft är 3200x1936 mm. Det innehåller ett mindre förvaringsskåp vid fotänden av sängen och en fastbyggd bokhylla i huvudändan av sängen. Det är anpassat för en 1200 mm bred säng men vill man så får det plats en 1600 mm bred säng. Takhöjden på sovloftet är 1450mm.

Kök
Köket beskrivs under respektive förslag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0